www.skelbiam.info

Skelbimas

Kalėdiniai atvirukai atvirukai-kalediniai.lt

Skelbimo nr. 399289, įdėtas 2012-10-18 · Perskaitė:

www.atvirukai-kalediniai.lt
Unikalūs kalėdiniai atvirukai sukurti ir pagaminti Lietuvoje. Kalėdiniai atvirukai įmonėms, asmenims, prekybininkams. Kalėdiniai atvirukai gali būti su Jūsų logotipu, sveikinimo tekstu viena ar keliomis kalbomis. Kalėdiniai atvirukai gaminami įvairiomis technikomis: šilkografija, ofsetinė spauda, skaitmeninė spauda, lazerinis graviravimas, folijavimas.
Mūsų pasiūloje taip pat:
Kalėdiniai vokai, vokai su spauda, balti, spalvoti, teksūtiniai vokai.
Popierius atvirukams, baltas ir spalvotas tekstūrinis popierius, kalkinis popierius.
Kalėdinės dovanos, dėžutės, pakavimo popierius.
Mūsų salone Vilniuje POPIERIAUS STILIUS platus popieriaus ir jo gaminių pasirinkimas įmonėms, reklamos agentūroms, dailininkams, studentams, moksleiviams. Įvairaus formato (A0, A1, A2, A3, A4) tekstūrinis, kalkinis popierius, kartonas, popierius spausdinimui skaitmeninėmis spausdinimo mašinomis, baltas ir spalvotas popierius spausdintuvams ir kopijavimo aparatams, įvairus foto popierius spausdinti lazeriniais ir rašaliniais spausdintuvais, popierius piešimui, tapybai, braižybai, rankdarbiams (origami, kusudami, atvirukų, kvietimų gamybai, skrepui, dekupažui ir pan.). Platus įvairaus formato vokų pasirinkimas.
www.popieriausstilius.lt
Norintiems prekiauti mūsų produkcija pasiūlysime lanksčias kainas ir sąlygas. Prašome kreiptis el.p. info@popieriausstilius.lt. Tapkime partneriais jau dabar!

Kontaktai

Vardas: Kęstutis Narkevičius
Miestas: Vilnius
Telefonas: 867679341
Tinklapis: atvirukai-kalediniai.lt

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://skelbiam.info/399289_kalediniai-atvirukai-atvirukai-kalediniai.html