www.skelbiam.info

Skelbimas

Launch X431 Master - universalus profesionalus diagnostikos įrenginys

Skelbimo nr. 363496, įdėtas 2012-04-02 · Perskaitė:

Launch X431 Master - universalus profesionalus diagnostikos įrenginys

Diagnostikos prietaisas LAUNCH X-431 Master yra sukurtas remiantis ankstesnio prietaiso X-431 patirtimi ir paremtas Linux operacine sistema. Universalus diagnostikos prietaisas yra modernaus dizaino, nedidelio svorio, su šiuolaikiška programine įranga ir gausiu adapterių rinkiniu, panašiu į X-431. Skirtumas nuo X-431 yra tas, kad visi 16-pin adapteriai (įskaitant Super-16 ir CAN-II) yra pakeisti universaliu adapteriu Smart OBD2-e. Universalus diagnostikos LAUNCH X-431 Master prietaisas su naujausia programine įranga padidina jo technines galimybes ir įrenginio darbo greitį.

Launch X431 Master palaiko Europinius ir Azijos gamintojų automobilius, diliariniame automobilių diagnostikos lygyje. Tai vienas iš galingiausių ir universaliausių diagnostikos įrenginių esančių pasaulinėje rinkoje.

Launch X431 Master turi aukštos raiškos sensorinį ekraną, integruotą spausdintuvą, be diagnostikos ypatumų, apima kai kurias kitas funkcijas: adresų knygelė, asmens organizatorius, kalendorius, skaičiavimo mašinėlė ir t.t.

Kai jūs perkate Launch x431 Master diagnostikos įrenginį iš mūsų jūs perkate ne tik pilnos komplektacijos diagnostika, bet ir programinės įrangos atnaujinimus per Internetą, kurie leidžia dirbti su naujausiais automobilių modeliais, bet ir garantinį ir pogarantinį aptarnavimą, bei konsultacijas susijusias su prietaiso funkcionalumu.

Launch x431 Master diagnostikos prietaisas yra idealus sprendimas mažiems ir vidutiniams servisams!


Platesnį aprašymą, bei platesnį prekių sarašą rasite mūsų tinklapyje http://www.BDS.lt .

Galime užsakyti bet kokį Jums žinomą diagnostinį įrenginį (Launch, Autoboss, Autocom, Fly, Vag-com ir kt.).

Pristatymas Kauno mieste ir siuntimas visoje Lietuvoje registruotu paštu nemokamas!

Kaina: 5230 EUR

Kontaktai

Vardas: Bds
Miestas: Kaunas
Telefonas: 860225225
Tinklapis: www.bds.lt

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://skelbiam.info/363496_launch-x-master-universalus-profesionalus.html